Збірка студентських поезій - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2011)
Збірка містить тези виступів учасників засідання круглого столу, присвяченого 140-й річниці з дня народження Л. Українки, що відбувся 25 лютого у ХІ МАУП, а також поезії студентів та абітурієнтів Інституту, які розміщено за трьома тематичними напрямами – патріотична лірика, філософська лірика та інтимна поезія. The collection contains abstracts of speeches by participants of the round table meeting dedicated to the 140th anniversary of the birth of L. Ukrainka, which took place on February 25 at the HI IAPM, as well as poetry by students and applicants of the Institute, which are arranged in three thematic areas - patriotic lyrics, philosophical lyrics, and intimate poetry.