Теоретичні аспекти розроблення й реалізації зовнішньої політики США - Лебеденко, Сергій Борисович (My University, 2016)
Досліджуються концептуальні особливості розроблення й реалізації зовнішньої політики Сполучених Штатів Америки. The conceptual features of the development and implementation of the foreign policy of the United States of America are investigated.
Keywords: зовнішня політика; foreign policy; зовнішньополітична стратегія; foreign policy strategy; США; USA