Зовнішня політика як фактор розвитку системи міжнародної співпраці (історично-правові аспекти) - Клінова, Ілона Юріївна (My University, 2015)
Досліджено основні історичні етапи правової інституціоналізації зовнішньої політики держав як важливого фактора в системі міжнародного співробітництва. Особлива увага приділяється проблемі розвитку сучасних моделей правового забезпечення зовнішньої політики під впливом міжнародних інтеграційних процесів. The main historical stages of the legal institutionalization of foreign policy of states as an important factor in the system of international cooperation are studied. Particular attention is paid to the problem of developing modern models of legal providing for foreign policy under the influence of international integration processes.
Keywords: зовнішня політика; foreign policy; міжнародна співпраця; international cooperation; правове забезпечення; legal providing