Поняття “правоутворення” як складова частина теоретичного підґрунтя нормотворчої діяльності - Заверуха, Володимир Георгійович (My University, 2017)
Розглядається питання визначення поняття “правоутворення”, етапи та рівні правоутворення. The issue of defining the concept of “lawmaking”, stages and levels of lawmaking is considered.
Keywords: юридична діяльність; legal activity; суспільні відносини; public relations