Наукові праці МАУП. Економічні науки. Вип. 4 (39) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2013)
У збірнику наукових праць публікуються статті науковців, які досліджують актуальні проблеми розвитку економіки. Для науковців, викладачів, студентів, а також усіх, кого цікавить розвиток економічної науки в Україні. The collection of scientific papers publishes articles by scientists who research current problems of economic development. For scientists, teachers, students, and everyone interested in the development of economic science in Ukraine.