Проблеми демократизації українського суспільства як базисна засада забезпечення прав людини і громадянина - Хоменко, Олександр Сергійович (My University, 2012)
Процеси демократизації українського суспільства розглядаються крізь призму формування громадянського суспільства, яке є найважливішою основою захисту та відстоювання прав людини. The processes of democratization of Ukrainian society are considered through the prism of the formation of civil society, which is the most important basis for the protection and advocacy of human rights.
Keywords: українське суспільство; Ukrainian society; демократизація; democratization; права людини і громадянина; human and civil rights