Неоімперський геополітичний проект "руського світу" - Гольцов, Андрій Геннадійович (My University, 2014)
Розглянуто сутність, основні принципи та механізми розвитку верховною владою російської федерації так званого «російського світу», спрямованого на забезпечення геополітичного, геоекономічного та геокультурного контролю над пострадянським простором. The essence, basic principles and mechanisms of the development by the supreme authorities of the Russian Federation of the so-called Russian world, aimed at ensuring geopolitical, geoeconomic and geocultural control over the post-Soviet space, are considered.
Keywords: руський світ; Russian world; геополітичний проект; geopolitical project