Проблемні питання адміністративної відповідальності іноземців та осіб без громадянства - Аніна, Ольга Вікторівна (My University, 2014)
Розглянуто специфіку реалізації адміністративної відповідальності щодо іноземців та осіб без громадянства. The specifics of the implementation of administrative responsibility in relation to foreigners and stateless persons are considered.
Keywords: адміністративна відповідальність; administrative responsibility; громадянство; citizenship