Поняття “законотворчість” як складова частина теоретичного підґрунтя нормотворчої діяльності - Заверуха, Володимир Георгійович (My University, 2018)
Розглянуто наукові підходи до визначення поняття «законотворчість». Охарактеризовано визначення поняття «законотворчість». Досліджено місце законотворчості в нормотворчій діяльності. Scientific approaches to the definition of the concept of "legislation" are considered. The definition of the concept of "legislation" is characterized. The place of lawmaking in normative activity is investigated.
Keywords: законотворчість; lawmaking; нормотворча діяльність; normative аctivity