Забезпечення функціональної рівноваги фінансів підприємств - Мураль, Володимир Ярославович (My University, 2013)
Розглянуто особливості виробничого (операційного), інвестиційного і фінансового циклів підприємства, подано схему фінансової рівноваги як функціональної рівноваги між джерелами та їх використанням, а також розглянуто основні показники, що визначають фінансову рівновагу підприємства. The peculiarities of the production (operational), investment and financial cycles of the enterprise are considered, the scheme of financial balance as a functional balance between sources and their use is presented, and the main indicators that determine the financial balance of the enterprise are considered.
Keywords: corporate finance; підприємство; enterprise; фінансова рівновага; financial balance; financial balance