Концептуальні засади формування менеджменту в Україні - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2014)
До збірника увійшли доповіді пленарних та секційних засідань V науково-практичної конференції “Концептуальні засади формування менеджменту в Україні”. Розглядаються питання управління стратегічним зростанням конкурентоспроможності підприємств, сучасних аспектів управління персоналом, управління освітою та методики викладання у вищій школі, концепцій розвитку управління бізнесом, проблем та перспектив розвитку менеджменту в галузі охорони здоров’я. The collection includes reports from plenary and sectional meetings of the 5th scientific and practical conference “Conceptual Principles of Management Formation in Ukraine”. The issues of managing the strategic growth of the competitiveness of enterprises, modern aspects of personnel management, education management and teaching methods in higher education, concepts of business management development, problems and prospects for the development of management in the field of healthcare are considered.