Особливості державного будівництва країн пострадянського простору в умовах політичних трансформацій - Бакрадзе, Леван Миколайович (My University, 2017)
Розглядаються особливості демократичних перетворень на пострадянському просторі. Аналізується вплив рівня державності на успішність демократизації суспільства. Досліджуються чинники, що впливають на процеси державного будівництва. Висвітлюються особливості демократичного транзиту. The peculiarities of democratic transformations in the post-Soviet space are considered. The influence of the level of statehood on the success of the democratization of society is analyzed. Factors affecting the processes of state construction are studied. Features of democratic transit are highlighted.
Keywords: державне будівництво; public construction; пострадянський простір; post-soviet space; політичні трансформації; political transformations