Зарубіжний досвід нормативного регулювання негласних слідчих (розшукових) дій - Кислий, Анатолій Михайлович; Чайка, Роман Анатолійович; Денисенко, Микола Миколайович (My University, 2016)
Розглянуто основні підходи до нормативного регулювання системи негласних слідчих (розшукових) дій в іноземних країнах, а також основні міжнародно-правові документи, що регулюють окремі аспекти негласної слідчої (розшукової) діяльності. The main approaches to the regulatory regulation of the system of covert investigative (detective) action in foreign countries are considered, as well as the main international legal documents regulating certain aspects of covert investigative (detective) activities.
Keywords: нормативне регулювання; regulatory framework; негласні слідчі(розшукові) дії; covert investigative (detective) action