Бездротовий сенсорний пристрій визначення проникнення рухомих об'єктів - Дуднік, Андрій Сергійович; Фесенко, Андрій Олексійович (My University, 2023)
1. Бездротовий пристрій виявлення руху об'єктів, що містить блок живлення, який відрізняється тим, що має керуюче ядро та ультразвуковий датчик і додатково оснащений інфрачервоним датчиком, USB-конвертером та Wi-Fi-модулем, при цьому керуюче ядро пов'язане з ультразвуковим та інфрачервоним датчиками, з можливістю отримання інформації від них, а також сполучено з USB-конвертером для конвертації інформації, що надходить від згаданих датчиків, а також пов'язане з Wi-Fi-модулем, за допомогою якого відконвертована USB-конвертером і передана назад на керуюче ядро інформація передається Wi-Fi-модулем на персональний комп'ютер користувача для остаточної її обробки. 2. Бездротовий пристрій за п. 1, який відрізняється тим, що додатково обладнаний блоком стабілізатора. 3. Бездротовий пристрій за п. 1 або 2, який відрізняється тим, що додатково обладнаний дисплеєм для відображення інформації. 1. A wireless object motion detection device comprising a power supply, characterized in that it has a control core and an ultrasonic sensor and is additionally equipped with an infrared sensor, a USB converter and a Wi-Fi module, wherein the control core is connected to the ultrasonic and infrared sensors, with the ability to receive information from them, and is also connected to a USB converter for converting the incoming information from the aforementioned sensors, and is also connected to a Wi-Fi module, with the help of which the information converted by the USB converter and transmitted back to the control core is transmitted by the Wi-Fi module to the user's personal computer for its final processing. 2. The wireless device according to claim 1, characterized in that it is additionally equipped with a stabilizer unit. 3. The wireless device according to claim 1 or 2, characterized in that it is additionally equipped with a display for displaying information.
Keywords: бездротовий пристрій; блок живлення; wireless device; power supply unit