Кримінально-правове, кримінологічне та кримінально-виконавче забезпечення охорони державної таємниці в Україні - Олійник, Василь Іванович (My University, 2023)
Дисертація є комплексним монографічним дослідженням, в якому з використанням сучасних методів пізнання та урахуванням сучасних викликів і загроз на системному рівні аналізу та узагальнення описано феномен державної таємниці, на основі чого сформульовано та обґрунтовано концепцію кримінально-правового, кримінологічного та кримінально-виконавчого забезпечення її охорони в умовах сьогодення. The dissertation is a complex monographic study in which, using modern methods of cognition and taking into account modern challenges and threats at the systemic level of analysis and generalization, the phenomenon of state secret is described and explained, the concept of criminal-legal, criminological and criminal-executive protection of it is protection in today's conditions is formulated and substantiated.
Keywords: спеціальність 12.00.08 «Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право»; державна таємниця; національна безпека; кримінальне правопорушення; state secret; national security; criminal offense