Інституційно-правовий механізм державного регулювання цифрової трансформації підприємств - Хіміч, Святослав Володимирович (My University, 2023)
У статті розглянуто інституційно-правовий механізм який є критичним чинником розвитку цифрової економіки в будь-якій країні. Визначено, що в сучасній Україні даний механізм включає в себе створення правових норм, законів, стратегій та програм, спрямованих на підтримку та регулювання цифрового розвитку. The article examines the institutional and legal mechanism, which is a critical factor in the development of the digital economy in any country. It is established that in modern Ukraine, this mechanism encompasses the creation of legal norms, laws, strategies, and programs aimed at supporting and regulating digital development.
Keywords: цифровізація; digitalization; цифрова трансформація; digital transformation; ресурси; resource