Інвестиційний клімат та інвестиційна привабливість України - Ніколаєва, Яна Ігорівна (My University, 2011)
Розглянуто інвестиційний клімат в Україні та проаналізовано причини його коливання, а також шляхи вирішення проблем інвестиційної діяльності. Оцінка інвестиційної привабливості України відповідає міжнародним рейтингам. The investment climate in Ukraine is considered and the reasons for its fluctuations, as well as ways to solve the problems of investment activity, are analyzed. The assessment of Ukraine's investment attractiveness corresponds to international ratings.
Keywords: інвестиційний клімат; investment climate; інвестиційна привабливість; investment attractiveness