Методика оптимізації прийняття рішень - Руль, Юрій Володимирович; Руль, Наталія Юріївна (My University, 2014)
Запропоновано нову процедуру оптимізації рішень, що залежать від низки змінних. Метод може бути використаний у будь-якій галузі людської діяльності, в якій змінні формують бажаний ефект. Приклади містять комп'ютерні програми та інструкції з їх використання, що значно спрощує розрахунки та досягнення мети оптимізації. A new procedure for optimizing solutions that depend on a number of variables is proposed. The method can be used in any field of human activity in which variables form the desired effect. The examples include computer programs and instructions for their use, which greatly simplifies calculations and achieving the optimization goal.
Keywords: оптимізація рішень; optimization of solutions; комп'ютерні програми; computer programs