Міжнародно-правове регулювання використання інтелектуальної власності у господарській діяльності - Потоцький, Микола Юрійович (My University, 2012)
Участь національних суб’єктів господарювання у міжнародних господарських відносинах обумовлює необхідність врахування вимог законодавства, яке регулює використання інтелектуальної власності. Ігнорування зазначених вимог призводить до конфліктів прав інтелектуальної власності, що має наслідком утруднення та припинення господарських відносин. The participation of national business entities in international economic relations necessitates the consideration of the requirements of legislation regulating the use of intellectual property. Ignoring these requirements leads to conflicts of intellectual property rights, which results in the difficulty and termination of economic relations.
Keywords: міжнародно-правове регулювання; international legal regulation; інтелектуальна власність; intellectual property; господарська діяльність; economic activity; господарські відносини; economic relations