Щодо деяких вимог режиму у виправних колоніях - Александров, Юрій Валер’янович (My University, 2015)
Було досліджено аргументи та контраргументи щодо можливості безкоштовного користування мобільним зв'язком засудженими у виправних колоніях. The arguments and counterarguments for the possibility of free use of mobile communications by convicts in correctional colonies were investigated.
Keywords: виправні колонії; correctional facilities; дотримання режиму; compliance with the regime