Електронні докази в господарському процесі - Найченко, Альона Михайлівна (My University, 2023)
Дисертацію присвячено комплексному дослідженню інституту електронних доказів у господарському судочинстві України. Сучасне суспільство не можливо уявити без використання електронних інформаційних технологій, відтак вже звичної для людства форми набула електронна інформація, електронні документи та електронний документообіг. Поширення електронних інформаційних технологій відбувається в усі суспільні відносини, господарські відносини не є виключенням, адже саме їх застосування допомагає учасникам вказаних відносин спростити певний порядок здійснення господарських операцій. The dissertation is devoted to a comprehensive study of the institute of electronic evidence in the commercial judiciary of Ukraine. It is impossible to imagine modern society without the use of electronic information technologies, so electronic information, electronic documents and electronic document management have become familiar to mankind. The spread of electronic information technologies occurs in all social relations, economic relations are not an exception, because their use helps the participants of these relations to simplify a certain order of economic transactions.
Keywords: електронний суд; електронні докази; інформаційна безпека; electronic court; electronic evidence; information security