Програма використання й охорони земель та інших природних ресурсів як механізм раціонального управління землями територіальних громад (на прикладі міста Буча Київської області) - Шаправський, Тарас Олександрович (My University, 2019)
Досліджено необхідність розробки та впровадження на рівні муніципалітетів програми використання й охорони земель та інших природних ресурсів. Проаналізовано повноваження органів місцевого самоврядування щодо прийняття та втілення подібних програм. The necessity of developing and implementing programs for the use and protection of land and other natural resources at the municipal level has been examined. The powers of local self-government bodies regarding the adoption and implementation of such programs have been analyze
Keywords: охорона земель; land protection; природні ресурси; natural resources