Державне управління в окремих сферах суспільного розвитку - Скіцан, Ольга Сергіївна (My University, 2010)
Розвиток правової демократичної України тягне за собою підвищення ролі права, оскільки воно створює для цього необхідні умови: впорядкованість, визначеність, організованість та динамізм суспільних відносин. Це безпосередньо стосується середовища державного управління, в якому практично втілюються єдність діяльності та структура управлінського апарату. The development of a legal democratic Ukraine entails an increase in the role of law, as it creates the necessary conditions for this: orderliness, certainty, organization, and dynamism of social relations. This directly applies to the environment of public administration, in which the unity of activity and the structure of the administrative apparatus are practically embodied.
Keywords: державне управління; state management; економічна сфера; economic sphere; суспільний розвиток; social development