Інноваційно-інтелектуальний потенціал як стратегічна складова обороноздатної інфраструктури кіберспецслужб світу - Лісовська, Юлія Петрівна; Лісовський, Петро Миколайович; Бортник, Валентин Анатолійович (My University, 2025)
Зростання кіберзлочинності, використання засобів кібертероризму у гібридних війнах та необхідність розбудови системи забезпечення кібернетичної безпеки України відповідно до визначених стратегічних напрямків з урахуванням тенденцій розвитку кіберпростору, сучасних викликів та загроз його безпеці є надзвичайно актуальними в контексті розвитку інформаційного суспільства. The growth of cybercrime, the use of cyberterrorism tools in hybrid wars, and the need to develop a system for ensuring Ukraine's cyber security in accordance with defined strategic directions, taking into account trends in the development of cyberspace, modern challenges, and threats to its security, are extremely relevant in the context of the development of the information society.
Keywords: кібербезпека; cybersecurity; антикорупційна політика; anti-corruption policy