Аспекти парадигми публічного управління - Червякова, Ольга Володимирівна (My University, 2017)
У статті представлено аспекти парадигми публічного управління за допомогою дисциплінарної матриці, моделі публічного управління на засадах механізму зворотного зв’язку у суб’єкт-суб’єктної взаємодії, що створюють теоретико-методологічні засади для становлення науки “Публічне управління” (Public administration) в Україні. This article presents aspects of public administration paradigm of using disciplinary matrix, a public management model based on a feedback mechanism in the subject-subject interaction, which is the basis of theoretical and methodological establishment in public administration science (Public administration) in Ukraine.
Keywords: державне управління; публічне управління; public administration; парадигма; paradigm