Наукові праці МАУП. Політичні науки та публічне управління. Вип. 1 (36) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2013)
Публікуються статті науковців, які досліджують актуальні проблеми розвитку політики та публічного управління. Для науковців, викладачів, студентів та всіх, кого цікавить розвиток політичної науки та публічного управління в Україні. Articles by scholars who research current issues in the development of politics and public administration are published. For scholars, teachers, students, and anyone interested in the development of political science and public administration in Ukraine.