Методичний посібник щодо забезпечення практичної роботи слухачів курсу «Кадрова безпека та основи детекції брехні» - Лисенко, Сергій Олексійович; Сервецький, Іван Васильович (My University, 2026)
Методичний посібник містить навчально-тематичний план, програмний матеріал для самостійного вивчення дисципліни, тестові запитання для самоперевірки знань з дисципліни, теми рефератів, список рекомендованої літератури. The methodological manual contains a curriculum, program material for independent study of the discipline, test questions for self-testing knowledge of the discipline, essay topics, and a list of recommended literature.
Keywords: детекція брехні; lie detection; кадрова безпека; personnel security