Українська мова і нація. Вип. 13 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2020)
У збірнику наукових праць «Українська мова і нація» вміщено тези, статті науковців, в яких розкрито широке коло мовних проблем: цивілізаційно-культурний розвиток України в контексті сучасних глобалізаційних процесів; українська мова в сучасному інформаційному просторі; нормативно-правові документи щодо мовної політики в Україні на сучасному етапі; державна мовна політика в галузі освіти України; мовне середовище учнівської та студентської молоді: виклики сучасності та ін. The collection of scientific works "Ukrainian Language and Nation" contains theses and articles by scientists that reveal a wide range of language problems: civilizational and cultural development of Ukraine in the context of modern globalization processes; Ukrainian language in the modern information space; regulatory and legal documents on language policy in Ukraine at the present stage; state language policy in the field of education of Ukraine; language environment of pupils and students: challenges of modernity, etc.