Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді (до Дня науки). Вип. 3 - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2023)
У збірнику наукових праць «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» представлено узагальнені тези доповідей та виступів учасників XХ Всеукраїнського конкурсу студентських та учнівських наукових робіт «Україна у сучасному геополітичному просторі: погляд молоді» (до Дня науки). Конкурс тривав з 14 жовтня 2022 року до 14 квітня 2023 року. 18 травня 2023 року відбулася підсумкова звітна конференція. The collection of scientific works “Ukraine in the modern geopolitical space: the view of youth” presents generalized theses of reports and speeches of participants of the 20th All-Ukrainian competition of student and pupil scientific works “Ukraine in the modern geopolitical space: the view of youth” (for Science Day). The competition lasted from October 14, 2022 to April 14, 2023. On May 18, 2023, a final reporting conference was held.