Нові стандарти етики державних службовців - Романенко, Євген Олександрович (My University, 2016)
У статті аналізується формування та розвиток стандартів етики державних службовців у незалежній Україні. The article analyzes the formation and development of standards of ethics for state servants in independent Ukraine.
Keywords: професійна етика; professional ethics; державні службовці; state servants