Збереження національної ідеї та національної самосвідомості українського народу в контексті історичних подій ХХ–ХХІ століть (до 100-річчя завершення Першої світової війни (1914–1918 рр.), 85-х роковин Голодомору (1932–1933 рр.), 80-х роковин Великого терору – масових репресій (1937–1938 рр.). Вип. XII - Хмельницький інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» (My University, 2018)
У збірнику наукових праць вміщено статті ХVІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Збереження національної ідеї та національної самосвідомості українського народу в контексті трагічних подій ХХ–ХХІ століть. Авторами статей розкрито такі проблеми: Першої світової війни (1914–1918 рр.), Голодомору (1932–1933 рр.), Великого терору – масових репресій (1937–1938 рр.) The collection of scientific works contains articles of the XVII All-Ukrainian Scientific and Practical Conference “Preservation of the National Idea and National Self-Consciousness of the Ukrainian People in the Context of the Tragic Events of the 20th–21st Centuries. The authors of the articles revealed the following problems: World War I (1914–1918), the Holodomor (1932–1933), the Great Terror – mass repressions (1937–1938)