Сучасні аспекти визначення професійної спрямованості студентів напряму "менеджмент" - Головач, Наталія Василівна (My University, 2010)
Основна увага приділяється визначенню професійного спрямування майбутніх менеджерів. Аналізуються питання формування готовності студентів до проектування професійних дій. Визначено основні фактори вирішення проблем професійного спрямування, що сприятиме вдосконаленню управління освітнім процесом, підвищенню професійного рівня випускників та забезпечить ефективну реалізацію їхнього потенціалу на ринку праці. The focus is on determining the professional direction for future managers. The issues of forming students' readiness for designing professional actions are analyzed. The main factors for solving the problems of professional direction are identified, which will contribute to improving the management of the educational process, increase the professional level of graduates and ensure the effective realization of their potential in the labor market.
Keywords: підготовка фахівців; training of specialists; майбутні управлінці; future managers; професійна орієнтація; professional orientation