Вдосконалення методичних підходів формування стратегії розвитку промислових підприємств - Сафонова, Віра Євгенівна (My University, 2017)
Проведено аналіз і систематизацію методичних підходів до питання формування й реалізації стратегії розвитку промислових підприємств. Обґрунтовується необхідність звернення до ресурсної концепції стратегічного управління при формуванні стратегії розвитку промислових підприємств. The analysis and systematization of methodological approaches to the issue of forming and implementing a development strategy for industrial enterprises is carried out. The necessity of resorting to the resource concept of strategic management when forming a development strategy for industrial enterprises is substantiated
Keywords: стратегія розвитку; development strategy; промислове підприємство; industrial enterprise