Геополітичний проект нового союзу в Балто-Чорноморському регіоні, перспективи для України - Гольцов, Андрій Геннадійович (My University, 2016)
Розглянуто геополітичні проекти трансформації Балто-Чорномор’я. Проаналізовано перспективи створення в регіоні оборонного воєнно-політичного союзу та потенціальної участі в ньому України. The geopolitical projects of the transformation of the Baltic-Black Sea region are considered. The prospects of creating a defense military-political union in the region and Ukraine's potential participation in it are analyzed.
Keywords: Балто-Чорноморський регіон; Baltic-Black Sea region; Україна; Ukraine; геополітичний проект; geopolitical project; геополітичний проект; geopolitical project