Теоретичні аспекти формування свідомої поведінки споживача у процесі реалізації товарів та надання послуг - Бояджиєв, Тодор Іванович (My University, 2016)
Свідома поведінка споживача не є явищем спонтанного характеру. Її формують для того, аби виявлявся інтерес, а відтак і попит на певні товари, послуги. Така поведінка — один із вирішальних факторів ефективних ринкових відносин, взаємодії виробника і споживача. Conscious consumer behavior is not a spontaneous phenomenon. It is formed in order to show interest, and therefore demand, for certain goods and services. Such behavior is one of the decisive factors of effective market relations, interaction between the producer and the consumer.
Keywords: споживач; consumer; реалізація товарів; sale of goods; послуги; services