Чинники розвитку інноваційного потенціалу сучасного підприємства - Воронков, Сергій Олександрович (My University, 2013)
Здійснено визначення інноваційного потенціалу та з’ясування його ролі в економічному розвитку підприємства, проведено аналіз чинників, спрямованих на вдосконалення інноваційного потенціалу сучасного підприємства. The innovative potential was determined and its role in the economic development of the enterprise was clarified, and factors aimed at improving the innovative potential of a modern enterprise were analyzed.
Keywords: інноваційний потенціал; innovative potential; modern enterprise; розвиток підприємства; enterprise development; економічний розвиток; economic development; economic development