Мотивація персоналу в контексті системи управління якістю - Соколова, О. О. (My University, 2011)
Вдосконалення системного підходу до мотивації персоналу та модифікації інструментарію управління людськими ресурсами у системі управління якістю ISO 9001:2008 є важливим напрямом у контексті системи KPI та нематеріальної мотивації. Improving the systemic approach to staff motivation and modifying the human resources management tools in the ISO 9001:2008 quality management system is an important direction in the context of the KPI system and non-material motivation.
Keywords: мотивація персоналу; staff motivation; управління якістю; quality management