Формування психологічних чинників у процесі ігрового навчання майбутніх юристів - Рижиков, Вадим Степанович (My University, 2008)
Розкривається технологія навчальних ігор, значення і вплив психологічних чинників (мотивація, емоційна стійкість, активність) на формування сучасного юриста. The technology of educational games, the importance and influence of psychological factors (motivation, emotional stability, activity) on the formation of a modern lawyer are revealed.
Keywords: психологічні чинники; psychological factors; ігрове навчання; game-based learning; студенти; students