Теоретико-методичні основи формування недержавних пенсійних фондів в умовах сьогодення - Аріфходжаєва, Тетяна Борисівна (My University, 2014)
Розглядаються проблеми формування та діяльності недержавних пенсійних фондів. Проаналізовано правові засади їх функціонування та визначено перспективи їх розвитку в Україні. The problems of formation and activity of non-state pension funds are considered. The legal principles of their functioning are analyzed and the prospects for their development in Ukraine are determined.
Keywords: пенсійний фонд; pension fund; правові засади; legal principles