Ключові напрями трансформації місії України у формуванні архітектури сучасної системи забезпечення європейської безпеки - Мурашко, Віталій Сергійович (My University, 2020)
Стаття присвячена формуванню переліку ключових напрямів трансформації місії України у реалізації архітектури сучасної системи забезпечення європейської безпеки. До проблематики зазначеного питання суміжно та побіжно звертали свої наукові пошуки як державні управлінці, так і вчені інших галузевих наук. Однак, безпосередньо, дане питання вони не вивчали, що свідчить про його сучасну актуалізацію. This article is intended to formulate a list of key areas for the transformation of the mission of Ukraine in shaping the architecture of the modern system of ensuring European security. To the problems of this issue, their scientific searches related and fluent both government executives and scientists from other industry sciences. However, directly, they did not study this issue, which indicates its current actualization.
Keywords: європейська безпека; European security; державне управління; state management; стійкість України; Ukraine's resilience