Міжнародно-правові аспекти охорони праці - Шашкова-Журавель, Ірина Олександрівна (My University, 2012)
Комплексне дослідження міжнародно-правового регулювання охорони праці дає можливість виявити специфіку законодавства про охорону праці в різних державах, провести аналіз правових норм універсального та регіонального рівня щодо охорони праці. A comprehensive study of international legal regulation of labor protection makes it possible to identify the specifics of labor protection legislation in different states, to analyze legal norms of the universal and regional level regarding labor protection.
Keywords: міжнародно-правове регулювання; international legal regulation; охорона праці; occupational safety