Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з навчальної дисципліни «Управління медіапроєктами» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОП Журналістика та медіаполітика - Холод, Ганна Ярославівна (My University, 2026)
Мета методичних рекомендацій – ознайомити здобувачів вищої освіти з вимогами щодо змісту й оформлення курсової роботи, що передбачає аналіз ринку й конкурентного середовища, розробку концепції медіапродукту та його реалізації, висвітлення специфіки командної роботи та використання ресурсів, прогнозування очікуваного результату, апробацію медіапродукту завдяки опитуванню респондентів у гуглформі, захисту курсової роботи та її оцінювання. The purpose of the methodological recommendations is to familiarize higher education students with the requirements for the content and design of a coursework, which includes analyzing the market and competitive environment, developing a media product concept and its implementation, highlighting the specifics of teamwork and resource use, predicting the expected result, testing the media product through a survey of respondents in a Google form, defending the coursework and evaluating it.
Keywords: кафедра політології та журналістики