Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 061 Журналістика - Бойко, Світлана Станіславівна; Даниліна, Олена Володимирівна; Холод, Ганна Ярославівна; Азоян, Артем Акопович (My University, 2025)
Методична розробка містить загальні вимоги до студентських наукових робіт, оформленні списку використаних джерел та основні вимоги до написання кваліфікаційної роботи. The methodical development includes general requirements for student research papers, design of the list of used sources and basic requirements for writing a qualification paper.
Keywords: кафедра політології та журналістики