Управлінська діяльність у загальноосвітньому навчальному закладі - Романенко, Євген Олександрович; Пономаренко, Тетяна Вадимівна (My University, 2019)
Стаття присвячена розгляду управлінської діяльності у загальноосвітньому навчальному закладі. Розглянута управлінська діяльність, а також підходи до побудови структури управління навчальним закладом. Розглянута модель навчального закладу та його ланки в адмініструванні управлінні. The article is devoted to the consideration of managerial activities in a general educational institution. The managerial activities are considered, as well as approaches to building a management structure for an educational institution. The model of an educational institution and its links in the administration of management are considered.
Keywords: управлінські рішення; management decisions; навчальний заклад; educational institution