Роль права інтелектуальної власності у підприємницькій діяльності - Потоцький, Микола Юрійович (My University, 2012)
Право інтелектуальної власності стало визначальним фактором конкурентоспроможної підприємницької діяльності. Особливої актуальності набувають питання ролі права інтелектуальної власності у підприємницькій діяльності, дослідження яких надасть теоретичні та практичні рекомендації щодо вдосконалення правового регулювання у цій сфері. Intellectual property rights have become a determining factor in competitive business activity. The role of intellectual property rights in business activity is becoming particularly relevant, and the study of these issues will provide theoretical and practical recommendations for improving legal regulation in this area.
Keywords: інтелектуальна власність; intellectual property; право інтелектуальної власності; intellectual property law; підприємницька діяльність; entrepreneurial activity