Щодо концепції презумпції вини (на матеріалі конституційного звернення Верховного Суду України) - Зарудний, Євген Олександрович (My University, 2010)
Порівняльно розглянуто проблему презумпції вини суб'єкта правовідносин в адміністративному, трудовому, кримінальному та цивільному праві. The problem of the presumption of guilt of the subject of legal relations in administrative, labor, criminal and civil law is comparatively considered.
Keywords: презумпція вини; presumption of guilt; правовідносини; legal relations