Вплив релігійних поглядів на прийняття управлінських рішень у системі кадрового менеджменту підприємства - Солопенко, Ростислав Іванович (My University, 2007)
Питання впливу релігійних поглядів на прийняття управлінських рішень у системі управління персоналом підприємства було досліджено за допомогою експертних оцінок висококваліфікованих наукових фахівців. Методи впливу релігійних поглядів на прийняття управлінських рішень були розроблені на основі економіко-математичного моделювання, а їх реалізацію запропонувала автоматизована система управління «КАДРИ». The issue of the influence of religious views on managerial decision-making in the personnel management system of an enterprise was investigated using expert assessments of highly qualified scientific specialists. Methods for the influence of religious views on managerial decision-making were developed based on economic and mathematical modeling, and their implementation was proposed by the automated management system “KADRY”.
Keywords: релігійні погляди; religious views; управлінські рішення; management decisions; кадровий менеджмент; personnel management