Характеристика виявлених у державних службовців головних детермінант української ментальності - Кравченко, Ірина Миколаївна; Білоус, Алла Олександрівна (My University, 2008)
Розглядаються особливості професійного менталітету державних службовців України, його зв’язок з національним українським менталітетом і спадщиною радянського часу. The features of the professional mentality of Ukrainian civil servants, its connection with the national Ukrainian mentality and the legacy of the Soviet era are considered.
Keywords: українська ментальність; Ukrainian mentality; державний службовець; civil servant