Наукові праці МАУП. Економічні науки. Вип. 1 (28) - Міжрегіональна Академія управління персоналом (My University, 2011)
У збірнику наукових праць публікуються статті науковців, які займаються проблемами розвитку економіки. The collection of scientific works publishes articles by scientists who deal with problems of economic development.