Демографічний фактор та його зв’язок із сімейною політикою в Україні - Дурбало, О. В. (My University, 2009)
Вивчається взаємний вплив сімейної політики держави й демографічної реальності, розглядаються найбільш актуальні тенденції в демографічному розвитку країни. The mutual influence of the state's family policy and demographic reality is studied, and the most relevant trends in the country's demographic development are considered.
Keywords: сімейна політика; family policy; demographic development; demographic development